Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. május 6., péntek

Somoskő

2008.07.01. Somoskő vára
Szlovák oldal felől mentünk, át az erdőn, a Krúdy forrás mellett, a tavak mentén, a bazaltfolyás alatt. Remek túraút.
Csak javasolni tudom a vártúrázóknak, mert sokkal hangulatosabb, szebb, mint a hazai oldali megközelítés, hisz nálunk a falun keresztül, egészen a vár lábáig lehet autózni. No persze, ha sietős ...

Kivételesen nem húzom a szöveget, azért azt megjegyzem ez is kedvenc várain sorában van. Zsömi is kiélhette falmászkálós, üregben bujkálós, kövek közt, köveken botladozós hajlamait. Eddigre már, teljesen és végérvényesen megfertőztük kis barátunk.
Az csak természetes, hogy Somoskő vára is érdemelt egy albumot, most bővítettem a benne lévő képmennyiséget, így egyik s másik duplán lett, de hát nem volt kedvem válogatni. Inkább kétszer, mint egyszer sem. Ha megtekinted, akkor tedd meg hozzá az ugrást, katt: ide!

2 megjegyzés:

  1. Háát... mit lehet erre írni? De szép vár?
    Tudod mi jutott eszembe? Ghizában a piramisok. Azért állt fel a férjem a mit tudom én melyik szintjére, hogy látszódjon nagyobb a kő, mint Ő. Na látod, még verselni is tudok.
    Én már várom nagyon pl. Sanyit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bíz szép vár, bár én ottjártamkor hiányoltam, az óvó kezek serényebb ténykedését. Sanyi is előkerül majd idővel. :)

      Törlés