Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. május 10., kedd

Nógrád vára

2008.07.03. Nógrád
Komoly fejtörést okozna, ha most kellene kapásból megmondanom, hány alkalommal jártuk be Nógrád várát. Sokszor. Volt olyan év, amikor egy héten belül kétszer is voltunk ott. Mintha csak helybéliek lettünk volna.
Ezért bizton mondhatom, Zsömi is jól ismeri.

Szereti is, a hatalmas, füves belső térrel bíró erősséget, hol szabadon lehet grasszálni, szaladgálni, leheveredni az illatos zöldre a jó levegőn, a szikrázó napsütésben.


Volt már megnyitott album a várnak, hol eddig csak a 2014. év júliusában tett látogatásunk képei voltak behelyezve. Most mellé tettem a 2008-asokat feliratozva. Legalább állapot összehasonlítást is lehet tenni, hisz köztük van épp hat esztendő. Ha felkelti az érdeklődésed, akkor a menet a szokásos, egy kis ugrás, katt: ide!
Nyolcvannál több fotó a romos erősségről, jó néhány képen a főszereplő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése