Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. szeptember 28., szerda

Alkonyat

2010.06.22-i bejegyzés. Áthozat (MJ-V)

Zsömi a csónakban, a vízen és alkonyati napsütésben. Akkor készült ez a felvétel is, mikor "kék uszonnyal" találkoztunk. Zsömiről -de a többi kedvencről is- már több alkalommal írtam, szinte mindig együtt megyünk, imádja a csónakot. Is!
Általában nagyon szeret menni. Mindegy neki hová, csak menjünk. Mikor meg elmentünk, akkor honvágya támad és haza szeretne menni. Menni csak menni! Csónakban is akkor élvezi igazán a létet ha siklik alatta. Mikor lehorgonyzok és bevetem a készségeket csak addig aktív, míg mozog vagy lármázik valami a környéken. Akkor elnézegeti a hattyúkat, vagy a vízityúkot és nagyon szereti a lármás kacsákat. Mikor nyugalom lesz, megkeresi a palánk hűset adó árnyékos oldalát és elpilled. A füle viszont nagyon "él"! Felrebben a zajokra és azonnal figyelőállást foglal. Nagy élvezettel tudja szemlélni fárasztáskor a vízben küzdő halat is. Harc végén, ha bekerül a csónakba, már nem érdekli. Minden mozgásra figyelmes és érdeklődő.
Élőlény híján az evezőlapátokról leváló örvényeket szokta követni, vagy a nyomdokvizet figyeli. Mint a képen is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése