Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. szeptember 18., vasárnap

Hajóskapitány

Ismét egy áthozott bejegyzés a MJ - Vándor blogról.
2010.03.18.
Ezen a bejegyzésen sem változtatok. Minek?

- A mai napon, hála a jó időnek, verőfényes napsütésnek végre vízre tettük a csónakot. A csónaknak első útja a Desedán, Zsömi először ült csónakba.
Elsőre bizony nem tetszett neki, hiányzott a stabil talaj, de nem kellett fél óra sem és megszokta. Az első kikötést, pihenőt követően már önként szállt vissza. "Kibérelte" magának a hátsó ülőlapot onnét szemlélte a vízi világot.

Van is mit nézni, mert éledezik a természet. Hattyúéknál a srácok hajtják a csajokat, közben hatalmas ribilliót csapnak a vízen.
A kacsák már párban úszkálnak és láttam fészekanyagot szedő hamvas varjút is. Nagyapám azt mondta rá szürdolmányos kánya. Az öltözetének, meg mert képes elragadni a kiscsibét köszönheti ragadványnevét.
Megjártuk mindkét ágat az Arborétum két oldalán. Zsömit végül kineveztem hajóskapitánnyá, mert evezni nem akar, viszont igen peckesen birtokolja a csónakot és "beleugat mindenbe".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése