Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. szeptember 25., vasárnap

Csónakázó

2010.03.20 -04.25. Deseda tározó
Végre vízen volt az ideiglenesen, a szükséges mértékig rendbe hozott csónak -a nagy felújítást 2011-ben csináltam rajta- rendszeresen tettük csónakázós túrákat, vagy pedig horgászattal egybekötött túrákat.

Zsömi, egyre inkább élvezte ezeket az utakat. Sok a látnivaló a vízen is és mindig megmarad a szárazföld vonzása.

Pont úgy tudott örülni a kihajózáskor, mint ahogy az ideiglenes kikötéskor, vagy épp a túra végén a kikötőnek. Tudott ő örülni bárminek s bárkinek.
S ez a mai nap is így van.

Lelkesen szemléli a hattyúkat ha előkerülnek, vagy a vízen úszó, hancúrozó kacsákat, vízityúkot, vagy egy érkező, távolodó másik csónakost. de ugyanígy tud érdeklődni a partokon folyó történések után is. Csupa izgalom!

Ezért lehet, hogy bármennyire is korlátozott a mozgástere a csónakban s emiatt sokat heverészik, azért minden egyes túra nagyon kimeríti. Utána aztán van étvágya is és odahaza a lóbőrt is tudja húzni. Egy-egy túra után úgy bealszik, a világát nem tudja.
Így van ez jól! Így van ez igen nagyon jól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése