Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. október 10., hétfő

"Agyasok"

2010.07.31-i bejegyzés. Áthozat (MJ - V)

Íme a három "családi agyas"! Zsömi a mi családi kedvencünk, Kicsi és Bundás Józsiék kedvenceik. Bundás új a kompániában és még "gyerek". Ezért aztán állandóan játszana, amit Kicsi -ő a korelnök- nehezen visel és emiatt sokat morog. Zsömi is belépett már a korba, de inkább "nehéz gyerekkora" miatt nem tud mit kezdeni a fiatal szertelenséggel. Így aztán sokat morog. Ketten is próbálják a fiatalt "szóbelileg befenyíteni", persze mindhiába. Ő azért csak játszana!
Kicsi, korához képest még tud nagyon aktív lenni, ezért sokat kerülgeti Zsömit. Hátulról! Zsömi ezt aztán végképp nem tűri és a kísérleteket visszautasítja, nem csak morgással, de néha acsarkodással is. Miután "ölre mentek" -persze nem véres komolysággal- akkor meg Zsömi kerülgeti Kicsit. Már hat éve "ismerkednek"! Zsömi ezen a téren a "csúcs agyas", mert azt bizalmatlanul veszi, ha Kicsi kerülgeti, de ha nem, akkor meg miért nem? Bundás meg nem érti a két vén "agyast", hangos csaholással és rohangászással kerülgeti őket, mert ő bizony játszana!
Mikor együtt vannak, keringőznek szüntelen. Három koreográfus, megalkotta az "agyas keringőt"!

1 megjegyzés: