Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. október 5., szerda

Óriás gomba

2010.07.12. Fertőd vagy Nagycenk

Ezen a képen Zsömit használtam méretaránynak, ezért kértem meg, üljön a megtermett gombák mellé. Az igazság az, ennyi év távlatából már bizonytalan vagyok, hogy a Széchenyi-kastély, vagy pedig az Esterházy-kastély melletti parkban leltük. Végül is, ez nem sokat változtat a leányzó (gomba) fekvésén.
Akkor még nem ismertem ezt a fajta taplót, csak a mérete végett került megörökítésre. De pont a mérete miatt állíthatom most már, jobb volt otthagyni, öregen már nem fogyasztható, öregen szívós mint a bőrszíj. Ezek bizony jól megtermett pisztricgombák. Az is biztos, tuskón nőnek, csak a föld színén elvágott csonk nem látszik a ráhúzott földréteg miatt. Gyönyörű példányok! Meg oszt Zsömi is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése