Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. október 13., csütörtök

Lővérek

2010.07.13. Sopron közelében
Lővérek
Ha már Sopron, akkor kihagyhatatlan a Lővérek.
Pötinek és Szatonak nem volt újdonság, évente rendeznek itt nagy túrákat mint Különösen Elvetemült Túrázók (CATS)
Ja,ja! A fotó! Az ott mögöttem kissé balra az nem egy elhagyott dinó bélvégtermék rakás, hanem egy hangyaboly! Méretaránynak álltunk (guggoltam) oda. De elcsesztem! Mert állva 179 cent vagyok viszont guggon ülve nem tudom!

Íme újabb bizonyítéka Zsömi elszántságának.
Ahová megyünk, oda ő is. Itt épp egy kilátóra ballag fel. Az úgy szokott esni, hogy az első pár szintig semmi gond, utána kicsit óvatossá válik a magasság miatt. Két esetleg három emeletre van hitelesítve utána roppant óvatos lesz, fent pedig inkább letelepszik és nem mozog. Várfalakon szemfényvesztő biztonsággal mozog, ezeken a fa tákolmányokon viszont elbizonytalanodik.

Annyira azért nem csodálkozom rajta, mert nem egy kilátónak érzem én is a kilengését és hát az ő érzékei jobban vannak kihegyezve.
Íme csipet csapatunk. Mindenkinek megvan a fogpaszta mosolya, csak Zsömi húzta össze még a szemét is. Belepislantott az exponálásba, nem a félelem teszi. Velünk is megesik néha. Vele azért ritkán, mert velünk ellentétben ő vérprofi fotómodell. Vérprofi, de olcsóbb eltartani, mint mondjuk Kate Moss-t.

2 megjegyzés:

  1. De helyesek vagytok! Még mindig. Szép lányok vesznek körül, örülj neki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük! Naná hogy örülök! És büszke is vagyok! :)

      Törlés