Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. január 27., péntek

Levelek közt

2011.02.07. Deseda arborétum
Gyönyörű napos időben, száraz minden legfőképp az elmúlt őszön lehullott levelek. Zsömi mindig is nagyon kedvelte a levélszőnyeget.

Legjobb akkor, ha száraz, zörgős, jó vastag. Hatalmasakat lehet abban hempergőzni! Lehet az a platánok nagyméretű levele, vagy a hosszú tűs fenyők vastagon lerakódott, puha szőnyeggé nőtt rétege is, Zsöminek egy nagy s vidám játszótér.

Nem is csoda!
Igen nagyon kellemes tud lenni olyankor a világ, ha már a fagyok felengedtek és bár a levegő még hűs de épp széltelen, a napos oldalon már jól érezni a melegséget, száraz az aljnövényzet és már a föld sem sáros.
Sarjad a fű, kipattan a barka, megjelennek a kis piros csészegombák, néhol már melegszik egy-egy bogár, énekelnek a madarak, sárgállik a téltemető virága

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése