Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. január 10., kedd

Snoopy

2011.január 19-i írás az MJ - Vándor blogból.
Snoopy és gazdája a város másik részébe költözött, nincs hírem felőle.

Könnyen lehet, hogy csak simán Sznupi a fehér kutyus, de nevéről nekem a sokak által ismert rajzfilmhős jutott eszembe. Snoopy a vidám és álmodozó,
filozofálgató mesehős. Pöti, gyermekkori nagy kedvence! Húúú, hányszor nézte (néztük) végig! Se szeri, se száma! Ez a "hófehérke" nem igazán egy filozofikus alkat, ellenben nagyon játékos. Zsömivel már régi ismerősök, csak nagyon ritkán futnak össze. Azon kevesek közé tartozik, mint Laky a csinos kutyalány.
Jól elvoltak, de azért keményen "rászólt" Sznupira, mikor már túlzottan szertelenné vált az ugrálásban. Játékos még. Viszont a megfontolt "öregúr" Zsöménk, már nem szereti ha a fejére ugrálnak. Még akkor sem, ha hölgy az illető eb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése