Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. február 13., szombat

Esztergom

2007.06.10. Esztergom
Nem is értem igazán, miért is ilyen sorrendben írtam meg ezt az utat? Merthogy egy útra volt felfűzve Visegrád, majd Esztergom s végezetül Komárom. Most már mindegy: -ha elszabtam, hát elszabtam, most már bizony szabhatom!
Hofi Géza után szabadon.

Nem csoda, hogy Zsömi már csak az árnyékot kereste a Monostori erőd udvarán álló csatahelikopter alatt, hisz rendesen kijárta magát itt Esztergomban is. Velünk együtt. Megesett, hogy itt is a hűsölés lehetőségét kereste, mint ott az első képen is, a harci szekér kereke alatt.
Azért élvezte, meg pihenésre is volt módja, mert míg egyikünk a bazilikát nézte meg belülről, addig őkelme kint üldögélt a váltásra várva. No meg, az átutazások alatt is henyélhetett a hátsó ülésen. Ha nem épp nézelődött.
Nagyon jól viselte a hosszú nap fáradalmait. Fitt túrázó!
Ki több fotót szeretne Esztergom váráról, kénytelen egy ugrást tenni: kattints ide!

2 megjegyzés:

  1. Hol a kutya? Ez már nem is róla szól. Nem baj. Ti ugyanolyan, ha nem fontosabbak vagytok
    Elgondolkodtam. Nem lehet könnyű utólag rendezni fényképeket, emlékeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott van az árnyékban a szobornál a kerék alatt! :)
      Az már igaz! Rengeteg időt elvisz az archivált képek rendszerezése, válogatása. De kell, mert arról ugrik be az emlék. :)

      Törlés