Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. február 18., csütörtök

Jobb part - bal part

2007.07.11. Komarno - Komárom
Egy hónap telt el és újra Komáromban jártunk és most volt időnk átmenni. Megnéztük a bal parti erődrendszer egy részét is.

Sajnos az Újvár zárva volt, de azért akadt látnivaló bőven, s volt bejárni való terület is bőséggel. Jó néhány órát elcsellengtünk odaát, majd visszajöttünk s újra nekivágtunk a Monostori erődnek.


Pár képet biggyesztek ide a bejegyzéshez, csak azok közül amin Zsömi is elégedetten vigyorog. Tetszett neki az újabb látogatás.


A többi fotóhoz, hisz újabb ötvennél több képpel egészítettem ki a Monostori erőd albumot, a szokásos módon tudtok hozzáférni. Már persze aki kíváncsi.
Ígérem, ettől nem lesz öregebb. Tehát, csak egy ugrást kell tenni: kattints ide!

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, ennyi kép is elég. A férjem viszont azt mondta fél órát is tudna mesélni a síkvidéki várról, aminek a föld alatt jó nagy része van. Elgondolkodtam rajta: milyen jó ötlet. Sík vidékre kevés vár épült, hiszen nehéz az ellenségtől védeni. Viszont a föld alatt biztonságban van az ott lakó. Hagyjuk.
    Bátor ez a kutyus, hogy felmegy a tank lánctalpára!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bíz igaza van férjuradnak, órákat lehetne mesélni erről a hatalmas erődrendszerről.
      Zsömi valóban eléggé bátor, néha viszont segíteni kell neki a feljutásban. Mint a harckocsi esetében is. Átvette a szokásaink. Ami minket érdekel, az őt is.

      Törlés