Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. július 24., kedd

Ébredők

2018.01.28. Budapest

Ébresztés után. Ha nem kelek időben, akkor Zsömi szól. Nem csak ha vendégségben vagyunk, vagy idegenben, hanem idehaza is. Ha ő úgy érzi elérkezett az idő akkor felkászálódik a vackáról átballag hozzám és addig "danolászik" míg fel nem ébredek.

Nagyon visszafogottan szólítgat. Halkan, szinte már éneklőn nyöszörgő hangokat ad ki. Mihelyt veszem a lapot és simogatni kezdem akkor elhallgat. Élvezi a babusgatást.
Mindezt addig kell cselekednem, míg ő úgy nem gondolja, mostanra már biztosan felébredtem annyira, hogy nem alszok vissza. Akkor visszavonul a fekhelyére és ott várja meg amíg felkelek, felcihelődök és útnak válunk közösen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése