Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. július 23., hétfő

Napos oldal

2018.01.30. Deseda tározó késő délután.
 A bejegyzés eredetije megtalálható a MJ - Vándor blogon.

A nap már erősen lejtős pályára állt és lebukni készült, az egyik part már árnyékban, ott a levegő is mintha hűvösebb lett volna, de az ellen oldalon még rásütött az erdőre és a víz egy részére.

Csalóka volt az idő. Bár a nap kisütött néha és akkor érezni is lehetett a melegét, de ha felhő csúszott elé akkor azonnal több fokkal kisebb lett a hőérzet.
A szél ezt a csökkenést csak támogatta. Bár csak ötös, hatos szelet jósoltak, hát volt az kétannyi is. Elég hamar eltolt bennünket a víz tetején a kikötőtől egészen a paradicsom öböl bejáratáig.
Tolt volna tovább is, ha hagyom. A szél miatt, Zsöminek bíz elkelt a viharkabát. Fázósabb már. Hozta neki a kora.
Ahogy a nap lebukott a dombok mögé, magával vitte azt a kevés meleg érzetet is, a jéghideg víz meg azonnal ránk lehelt. Kikötöttünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése