Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. július 14., szombat

Szilveszteri összeállítás

A bejegyzés eredetije a MJ - Vándor blogon 2018.01.06-án.

- Ez a bejegyzés most egy tekintetben szokatlan. Nem csak simán fotókkal feljavított pársoros, hanem a fotók animálva kerülnek bemutatásra. Mondjuk kísérleti.
Hátha egyszer nekem is megtetszik. Pláne ha másoknak is. Nektek kedves olvasók!

A képeket, szám szerint négyet, amiből az animáció összeállt Pöti készítette mobillal, a szilveszteri családi bulin. Az animációhoz én válogattam a képeket. Nem volt nagy meló! Így most legalább nem csak Zsömi barátom szerepel a képeken, hanem én is.
Ráadásul együtt. Eléggé ritka dolog. Nos, ha tetszik ha nem, tudassátok. Ha nem, akkor úgy veszem -a hallgatás beleegyezés- jó ez így! -

Nos igen. Azóta már, számos készült hasonló. Nekem tetszik, mert helytakarékos. De néha nem válik be, mert túl gyors a váltás. Azóta úgy csinálom őket, hogy nem egy albumba gyűjtőm ahol csak az animált van, hanem a tárgyalbumba felveszem a fotókat, majd ott animálom. S így a tárgyalbumokban megtalálhatók a fotók egyesével is.
Jelen állás szerint a Google Fotók szolgáltatásban ha jól számoltam 119 albumom van, különféle tárgykörökben, címekkel. Szerintem fog bővülni. Zömében nyitottak, látogathatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése