Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 17., péntek

A kis masiniszta

2018.07.16. Kaszó
Egy hónapja már, hogy elindultunk nyaralni. No persze nem azóta is nyaralunk, megjöttünk egy hét után. Indulásunk napján útba ejtettük Kaszót.
Az a faszerkezet a képeken nem az egyik újabb híd a Desedán, hanem a lombkorona sétány. Zsömi is körülnézett odafenn. Természetesen nem engedtem már meg neki a lépcsőzést, felvittem, lehoztam.

Fiatalon, felment a legmagasabb kilátókra is. Nem félt és bírta a lépcsőzést. Ma már a sok lépcső is akadály és kicsit félősebb is lett.
Én úgy gondolom, a szeme miatt a nagyobb óvatosság, a félsz. Romlott a látása, és ha a magasból letekint nem lát tiszta képet, nem éles s hát az elbizonytalanítja.
Biztosan így van ez, mert így van velünk is ha már nincs annyira messzi a messzi.
No igen! A mozdonyra meg pláne nem tudott fellépni a kurta kis lábacskákkal. felvittük. Nos hát, azt kell mondjam, tetszett neki az is. Látszik a képen is, mert "vigyorog". Amikor beült a megpakolt kocsiba azonnal levette, itt "buli" lesz. Felvillanyozta a tudat és szinte fáradhatatlan lett az első napokban. Kaszón is. Ment mint akit kicseréltek, nyoma nem volt a kornak. Úgy kellett fékezni. Jó kezdet volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése