Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 23., csütörtök

Hűsölő képek

2018.07.17. Zalalövő

"A templom békéje és tisztelete érdekében kérjük a koldulni kényszerülő szegény Testvéreket, hogy a templomban és annak környezetében ne kéregessenek. Kérjük templomunk Híveit, hogy a templomon belül és annak környezetében ne támogassák a kéregetőket. Köszönjük"
(No de, a fenti ídézet Pécsről származik!)

Ez itt pedig Zalalövő temploma és azt nem "ékíti" efféle felhívás!

Különben is. Nekünk csak a templom árnyéka kellett kis időre. Leginkább Zsömi kedvéért, kívánta már a hűsölést. Mint a második fotón is. Azon is Zalalövőn hűsöl, de a tájház udvarában nem a templom falánál.
Őt annyira nem kötötte le a boronaház, a nádtető és a régi berendezési tárgyak látványa. Jobban érdekelte a kerti csap, a zsenge fű és a bokor árnyéka. Nagyot pihent amíg mi bejártuk a nagy házat, az összes szobát és a melléképületeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése