Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 31., péntek

Csákánydoroszló

2018.07.19.
Csákánydoroszló
Batthyány-kastély

Csákánydoroszlói vár néven is említik. Sajnos belül nem látogatható, mert falai közt jelenleg szanatórium működik.
Körbejárni sem tudtam, mert hátulról olyan csalitos övezi ami legfeljebb ha macsétával volna járható. Az meg nem volt nálam.

Gyakorlatilag ez az utolsó olyan képünk a nyaralásról, ahol Zsömi is szerepel. Merthogy később akkora lett a kánikula, no meg olyan, időben hosszú, programokat szerveztünk, hogy inkább azokra nem vittük. Odahaza (szálláson) maradt pihenni a jó hűvös szobában.
Mikor hazaértünk akkor oszt tombolhatott, tekereghetett a hz körül, fetrenghetett a pázsiton s estefelé mikor kissé hűvösödött jöhetett egy sétára.

Így aztán az a helyzet, hogy most végérvényesen elértük a jelen időt, nincs több lemaradás Zsömi barátunk élettörténetében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése