Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 12., vasárnap

Zsömi utazik

2018.06.21-i bejegyzés a MJ - Vándor blogról

Nem tudom már napra pontosan megmondani, hogy a képek mikor készültek. Hozzáteszem azért olyanok amilyenek, mert menet közben telefonnal ellenfényben ennyire képes Meli készüléke. Nekünk jó. Nekünk jó eltenni emlékbe.
Azért nem tudom megmondani napra -vagy lehet tudnám, csak lusta vagyok kutatni-, mert a fotókat kellett kicsit simítani is, ezért a látható dátum rajta az utolsó módosítás. Az biztos, nem régiek. Egyik nap lőtte Meli amikor a gyalogtúrájáról jöttünk hazafelé. Aznap is körbe sétált a Deseda körül, mi meg addig Zsömivel izzasztókúrán voltunk a vízen. Nincs is annál hatékonyabb szauna! Felülről direktbe a nap, alulról meg a visszaverődő -vízről, fehér csónakbelsőről-, napenergia, naphő hatására csak úgy olvad le a zsír!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése