Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 15., szerda

Az öregek

2018.07.14. Somogyaszaló

A MJ - Vándor blogon az utolsó olyan bejegyzés amit mindenképp át kell emeljek ide. S ezzel elérkezett annak az ideje, hogy a Zsömivel kapcsolatos történések itt íródnak, itt jelennek meg a képei. Azt nem mondom, hogy ez a blog innét egy napló lesz, de mindenképp csak és kizárólag Zsömi marad a főszereplője.
Mint ahogy azt sem állítom, hogy nem fog felbukkanni a főblogon. felfog, de már csak mint mellékszereplő. Ami róla szól, az csak itt lesz látható, olvasható.


- A két nagy öreg! Öreg kedvenceink, békés egymás mellett fekvésben. Az öregfiú és az öreglány. Ezek a fotók is Misi születésnapján születtek. Míg a séf izzadt a tárcsa mellett és forgatta az "Ínycsiklandó"-t a két öreg élvezte az illatokat az árnyékban. No és persze vártak! Vártak egy kis jó falatra, egy kis kóstolóra, egy kis esőlékre. Jól megférnek egymás mellett, megszokták egymás társaságát. olt rá idejük. Mostanság ritka az, hogy Bundás addig tudja cukkolni Zsömit, mígnem kijön a béketűrésből. De akkor is csak "rákiabál" és a hangos szónál nem mennek messzebb. -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése