Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 1., szerda

Billeg az úszó

2018.05.18. Deseda

Billeg az úszó, billeg. Billeg csak, de nem merül.
Ez a hónap ez "vérszegény". Pontyra ugye tilalom van, majdhogynem feleslegesen, mert még az sem üt be nemhogy az amur. Kárászok is eltűntek. Eltűntek, vagy rá sem néznek a nagyobb horogra, csalira, mint ahogy a keszegféle sem.

A pergetőhorgászat sem ad halat. Sem süllő, sem harcsa. Épp ma váltottam pár szót egy nagy harcsahorgásszal, ő is azt mondta az idén nem nagyon indultak be. Egyet fogott, igaz az 12 kilós volt. Billeg az úszó, billeg. Mikor bedobom a megfelelőnek vélt helyre, vagy rászórok pár szem csemegekukoricát az édesszájú amurnak, akkor Zsömi is elnézegeti kicsit.
Oszt mert hal sehol, hát elfekszik, elbámészkodik mindenfelé, örül a mozgásnak mikor jön egy hattyú, vagy valaki a közeli parton. Kutya egy élete van!
Nehéz meló a horgászat, de hát azt is el kell végezni valakinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése