Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. január 19., kedd

Csajos

Csapjunk hát bele és irány a 2006-os esztendő. "Kezembe" akadt pár januárban készített fotó s bár a lányok öltözete nem mutat nagy melegre, viszont akkor hó nem volt egy szem sem. Akárcsak most. Ha most hamarkodott következtetésre jutnék, akkor azt mondanám tíz évente januárban felénk nincs hó.

No persze ez biztosan nem törvényszerűség, mint ahogy a hó nélküli kemény fagy sem.
A képek a Deseda mellett készültek, nem messze onnét hol a 67-es hídja átível a tavon, Somogyaszaló előtt.
Átível. Micsoda duma egyem a lelkem. Átível. Akkora híd, hogy négy csónak ha találkozna már megszorulna alatta. Ezért hát hajóvonták találkozása tilos!

Nem emlékszem már, miért is voltunk akkor ott? Meglehet, csak kiruccantunk hogy Zsömi futhasson egyet. De az is meglehet Somogyaszalóban voltunk Józsi fiaméknál.
Ha precíz akarok lenni, akkor azt mondom, vagy mentünk valahová, vagy valahonnét jöttünk, vagy egyik sem, de az sem biztos!
Mindenesetre a képek -a rajta lévők pláne- nekem tetszenek, végül még Zsömi is kegyet gyakorolt s belenézett a lencsébe.
Mondjuk, így kezdődött a 2006-os év,  ... vagy nem, de az meg biztos!

2 megjegyzés:

  1. Teljesen mindegy miért is mentetek ki, az a lényeg, hogy jó volt!

    VálaszTörlés