Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. január 12., kedd

Szundi

Vannak dolgok, mik talán soha nem változnak. Zsöminél ilyen az alvás. Jópofa ez a tíz évvel ezelőtti kép, meg az, hogy épp így alszik most itt mellettem.

A legmagasabb fokú elégedettség jele.
Fekvés háton s néha kígyózó mozdulatokkal fetrengés. Itt a képen még az első kosarában mutatja meg az elégedettségét, később kapott másikat is, egy számmal nagyobb fekhelyet, ez meg megmaradt afféle várakozó állásnak. Ez van közvetlen a bejáratnál ahová is minden indulás előtt áttelepszik, hazaérkezéskor pedig itt várja be a tappancs tisztítást. Utána indulás a jó kis ágyikója! Hacsak ....
Hacsak előtte nem ennie kell, esetleg nassolnia, netán játszanai, vagy kis kényeztetést kikényszerítenie, vagy bármiért is de csesztetni kell kicsit a gazdit!

1 megjegyzés:

  1. De ééééédes!
    Sanyi: erről nagyon sok emlék jutott eszembe.
    Apunak volt egy papagája, aki hihetetlen jó fej volt! csak egy pár dolog: a tányér szélén ülve várta az apró falatokat, ha cérnát vett elő és végre befűzte, ő kihúzta, ha telefonáltam csőrével kopogott a telefonkagylón: puszi, puszi mondogatta. Sok mindent beszélt, de én nem értettem. A kinder tojásban lévő meglepetést kivéve a két műanyag fél tojásba kapaszkodott a körmével és úgy korcsolyázott, zuhanyzott a madár is apuval és a többi. Érdekes, hogy csak ez az egy madár volt ilyen. Nem értem azóta sem hogyan lehet ez? Az eladó azt mondta kikelésétől emberkézhez szokott. Igen, ez lehet az egyetlen magyarázata. Nagyon szórakoztató volt. Sajnos kirepült az ajtón, eltűnt.

    VálaszTörlés