Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. január 31., vasárnap

Pami

Egy jó kis kép, még 2006-ból Pamaccsal, akit kis idő múlva, már csak Pami néven emlegettünk. Mint ahogy Zsömle, igen gyorsan lett Zsömi.
Becenevet ugye arra aggat az ember, becézni azt szoktuk, akit megszerettünk.
Fantasztikusan aranyos és kedves  kis jószág volt Pami, s nagyon dekoratív megjelenésű az igen hosszúra nőtt szőrével!
Csak egy picinyke "hibája" volt, csak egyetlen egy. Neki is, mint általában minden kis házi kedvencnek. Emberi léptékkel mérve, az igen kevés életéve, amit körünkben tölthetett.

4 megjegyzés:

  1. De rövid élete során biztos jól érezte magát... Reméljük. Néha le kell fordítanom a cica viselkedését emberire a férjemnek. Azt kérdi minek megy le a pincébe, ha egy perc múlva feljön? Nem találja a helyét? A fenéket, mondom neki, le kell ellenőriznie, hogy rendben van-e minden a birtokán. Nem mindig tudunk "állatul" gondolkodni. Sőt, ritka alkalommal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abban biztos vagyok, megkapott minden szeretetet és földi javakat. Ez bíz így van! Néha még magamnak is "fordítanom" kell, vajh mit is akarhat most jelezni, tudomásomra hozni? Bizony nem egyszerű nekünk az ő gondolkodásuk, kommunikációjuk.

      Törlés
  2. Más blogod is olvastam. Nagyon nem tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bíz kedves Beáta, az a blog azért van, hogy ne tetsszen. Ott általában azon dolgokat teszem szóvá ami nekem sem tetszik. Bővebben ott, meg nálad! :)

      Törlés