Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. január 1., péntek

Nagy hóban

Ha már az új esztendő hóval köszönt be, akkor teszek én is egy nagy ugrást a 2005-ös évben s mutatok havat. 2005.12.30-án a képeken látható hómennyiséggel fordultunk rá Szilveszter napjára, majd az új évre.

Az volt aztán a hó! Zsömi rettenetesen tudja élvezni a hópaplant. Szökell, szalad, hempereg. Beledugja a fejét a hó mélyébe, beleszimatol akkorákat, szinte már horkantásnak tűnik.

Az ilyen télnek ekkora hóval, számára csak szépsége van. Persze. Mert neki nem kell havat lapátolni! Na jó. Van egy aprócska bosszúság azért számára is. A tappancsait borító szőr miatt. A megnedvesedő hótól a szőr összecsomósodik kis hógömbökkel, s az már tudja kissé bosszantani.

Olyankor nekifekszik s manikűröz.
Igazi welness ez neki. Sport, fizikai erősödés, megtisztulás, vidámság, remek lelki állapotba kerülés. Fittség, vidámság, jó kedély! Nem mellesleg ugye, a legjobb úszásnál is jobban tisztít a friss hó. Anélkül hogy a bundát átitatná.
Micsoda jó illata szokott lenni egy kiadós hóhempergés után!
Boldog új esztendőt  s nagy havat kívánunk mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése