Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. január 17., vasárnap

Elszaladt ...

A 2005. év is elszaladt. Ahogy az évek szoktak. Gyorsan. 2005 tele volt olyan eseménnyel, hol nem Zsömi volt a főszereplő, s ezért vagy nem szerepelt a fotókon, vagy esetleg egyes részein, személyesen nem is vehetett részt.
Volt történés, ahol jobb is, hogy nem volt jelen.

Azért jutott élmény neki is bőven. Ellátogathatott Balatonszentgyörgyre a Csillag várhoz, mártózhatott ismét a Balaton selymes vízében. Megjegyzem, egyre nehezebb olyan partszakaszra lelni, ahol nincs erre vonatkozólag tiltó tábla. Ismét eljutott Budapestre, s ott volt Szentendrén is az első unokatestvéri, családi találkozón.
Nem lehetett ott Pöti iskolájában a ballagási rendezvényen és az étteremben sem, kimaradt őkelme, Józsi és Enikő házasságkötési ceremóniájáról is és a lagziról is. Bár ott volt ezen események otthoni részén, de nem mint főszereplő, s mellékszereplőként lemaradt a képi megörökítésről. Most már bánom! Megérdemelt volna ő is pár kockát.
Mint ahogy, nem lehetett ott velem, s nem láthatta fentről, a Kapos 2005-ös nagy áradását sem. Nem is bánom! Valószínűleg nem tudta volna értékelni. Nem szereti az égi háborút, s hát a helikopter dübörgése, az igencsak hasonlatos. Pedig szép látvány volt. Mikor már dolgozik a szervezetben a "leszarom az egészet koktél" akkor tud másra is figyelni, nem csak a saját bajára s a mentőhelikopter rotorzajára. Eseményekkel teli éven voltunk túl.

2 megjegyzés:

  1. Nekem is elszaladt...és a sok gond és tennivaló közt elmaradt a kutyák fotózása.
    Bár az is igaz, hogy az igazán jó és élvezetes pillanatokban soha nincs nálam fotózásra alkalmas eszköz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sok gond s probléma remélhetőleg majd elmarad s bepótolod.
      Az már igaz! Én igyekszem nem elfelejteni, hogy vinni kell a gépet mindenhová, mégis olykor elmarad. Legutóbb így maradtam le a jégmadarak fotózásáról. Pedig két fiatal drágakövet sikerült becserkésznem egy száraz ágon. Gyönyörűek voltak. A telefon meg ott nem sokat ért. :)

      Törlés