Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. augusztus 7., kedd

Naplementébe nyúló ...

2018.06.08. Deseda tározó

Később is indultunk, a hőség sem volt akkora, no és nem mellesleg indulás előtt Zsömi bejelentkezett és tudomásunkra hozta, ő is jönni akar. Kívánsága parancs!

Kint megkapta a kis csónakázós párnácskáját, az itatóedényét friss vízzel és természetesen az egész farrészt a csónakból. Amiatt, hogy ő jól s kényelmesen érezze magát ha jön és megkapja a megszokott helyét, nekem két végrehajtási, rakodási tervem van. Az egyik ha vele, a másik ha nélküle.
Mert rajtunk kívül be kell férjen a két horgászláda plusz egy válltáska, a bottartó zsák a botokkal. Ha pedig nekilátok horgászni, akkor hely kell a két összerakott bevetett botnak, meg általában a pergető is össze van rakva, a nyitott merítőnek, akkor minimum egy láda tartalma szétpakolásra kerül, helyváltoztatáskor kell hej a felszedett horgonyoknak, ha halat fogunk kell hová beemelni a halat a csöpögő merítővel együtt, anélkül, hogy mindent összekennénk. Előre elgondolt helye kell legyen mindenkinek, minden kelléknek akkor is ha egyedül vagyok a vízen és akkor is ha Zsömivel. Az ő szelete nem kicsi! De hát, így szereti. Már jócskán lebukóban volt a nap amikor a felvételeket készítettem róla. Pihent, heverészett és néha unalmában nézegette a 67-esen száguldozó gépkocsikat. Igyekeztem a fényképezőgépet nem mozdítani a felvételek közt, mégis jócskán lettek színárnyalatbéli különbségek. Biztosan elmozdult a kezemben egy kicsit s az már ennyit adott hozzá. Vagy vett el. Remek kis túra volt. Csak épp haltalan. Ez utóbbi már nem is szokatlan.

2 megjegyzés: