Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. június 26., kedd

A sorozat további fotói

2017.09.01. Eredeti ejegyzés a MJ - Vándor blogon

Ezek a fotók a "Pillanatkép" sorozat további képei Zsömiről. Ezeket a fotókat kivétel nélkül Pöti lőtte, s én most átadom őket a nagyközönségnek. Vagy ha úgy tetszik, akkor blogos közösségnek.

- Ha már blog, ha már blogolás. Az is egy cél most, hogy megtudjam, legalább bejegyzéseket vajh tudok írni? Mer mást nem!
Például nem tudok a bejegyzésekhez fűzött hozzászólásokra válaszolni.
Úgy állok most, hogy a Blogger alkalmazásba be tudok lépni, sőt a három általam írt, jegyzett blog munkafelülete is megjelenik. Meg minden ami ahhoz kell.
Most is ott dolgozok. Ott a blogok közt tudok lépegetni és bizonyos műveletek is el tudok végezni. A Gmail is enged belépni és ott is tudok olvasni, tevékenykedni.
De ha az ott beérkezett hozzászólásról a saját blogra vezető utalásra lépek, akkor nem az adott blogoldalra visz, hanem újra a Blogger munkafelületre. Bonyolult ugye? Hát még nekem!
Röviden az a helyzet, bár be vagyok lépve, ha megjelenítek a saját blogbejegyzéseim közül egyet -amin épp mondjuk válaszolnék- akkor az meg azt jelzi nem vagyok belépve. Ha megpróbálok belépni, akkor nem marad az adott oldalon hanem visszavisz a Bogger összesített munkafelületére. Amit viszont végképp nem értek, hogy külsősként -tehát belépés mellőzésével mondjuk mint névtelen- sem enged hozzászólni a saját bejegyzéseimhez. Roppant érdekes a szitu! Le vagyok korlátozva a saját blogaimon! Na most ugrik a majom! Megírni, megszerkeszteni engedte.
Vajh közzé is tudom tenni? ... Mehet! Engedte. Sőt! Szerkesztésre vissza is tudom hívni. Akkor mi a bibi? Miért nem tudok, egy-egy írás felületén külön-külön dolgozni? Addig is míg rájövök, vagy nálam okosabb teszi azt, addig is elnézést kérek minden hozzászólótól, de késik a válaszom! -

Nos igen. Az akkori problémát a nálam okosabb megoldotta. Sőt! Azóta már egy súlyosabbat is. Merthogy nemrég nekem is lenullázta a gépem a frissítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése