Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. június 22., péntek

Kóma

2017.08.01. Deseda
A bejegyzés eredetije a MJ - Vándor blogon 2017.08.04-én

Zsömi képes nyitott szemmel is mély alvást produkálni. Hamar elpilled ebben a kutyaütő melegben. Akkor pedig keres egy jó kis árnyékos, hűvösebb helyet és leheveredik.

Leheveredik, majd beveri a szunyát. Néha csukott szemmel, néha nyitott szemmel kómázik.
Ezek a fotók akkor készültek róla amikor a szükség merítőt eszkábáltam.


Azért az ösztönei ébren vannak közben s ha mozdulok, vagy valami szokatlan a zaj, már emeli is a fejét s figyel. Ha leellenőrizte a világ folyását s úgy ítéli meg abba neki felesleges beavatkozni, akkor folytatja tovább a relaxálást.
Sajnos a kora már nagyon meglátszik a viselkedésén is. Még későn délután sem igen van kedve végigbaktatni az erdő alján azon a pár száz méteren ami a horgászállásig vezet, pedig akkor azért már nem akkora a tikkasztó.
Annál nagyobb a kedve hazafelé teperni nyolc után valamikor.
De ha odahaza akarom hagyni a jó hűvös lakásban akkor meg értetlenkedik, néz nagyra nyitott könyörgő szemekkel és persze láb alatt sürgölődik a készülődés során. Volt hogy nem vittük, durcás volt mikor hazaértünk. Mondjuk az is igaz, egész életében jellemző volt rá, ha készülődést észlelt akkor menjünk, menjünk! Mikor meg odaértünk a célhoz akkor meg elég hamar elkapta a haza, haza!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése