Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. június 8., péntek

Amur lesen

2017.05.11. Deseda tó
(a bejegyzés a MJ - Vándor blogon 2017.05.13-án)

- Fülledt meleg erős széllel. Néha eltűnt a nap a gomolyfelhők közt, máskor meg előbukkant. Ha elbújt jobb volt. Ha előbukkant pirított és még jobban érezhetővé vált a fülledtség.

De nem panaszkodok. Azért mentünk, hogy kibírjuk. No meg az amurok miatt. Persze amur nem jött. Jött helyette pár keszeg és pár ponty. Mehettek is vissza.
A keszegeket aprónak ítéltem, pontyra meg most tilalom áll.

Zsömi néha szemlélődött, néha aludt egy kicsit napozás közben és úszott is egyet. Le kellett hűteni mert igen lógatta már a nyelvét a napsütésben.
Lehűlt, felfrissült. A fotók is akkor készültek, mikor már majdnem teljesen megszáradt és önfeledt nyugalomban heverészett, napozott, nézelődött, szaglászott a levegőbe.
Ma bezzeg más volt az idő. Kora reggel indultam, szerencsére nem vittem magammal őkelmét, mert kilenc körül eleredt a eső s esett szép csendesen délután egyig. Bőrig ázott volna a bundája. Hideg egyáltalán nem volt, csak kellemetlenkedett a fentről jövő víz. -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése