Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. június 20., szerda

"Kerti tavacska"

2017.07.08. Nagymágocs
Károlyi-kastély

Pokoli meleg volt. A kastélykert meg nem kicsi. Olyannyira nem kicsi, hogy a kastélykert tavára egy horgászegyesület szerveződött, s megfelelő engedélyek birtokában lehet gyéríteni a halbőséget.
Nem volt cél a horgászat, csak a kastélykert megtekintése és a kastély.
Készítettem anno egy kisebb albumot, kit az is érdekli, hát akkor kattintson: ide!
Az égető hőség miatt Zsömit muszáj volt kicsit lehűteni, ezért beemeltem a tóba. Nem akartam elengedni, mert hirtelen szakadt a part, s hát egyedül nem bírt volna úgysem kikecmeregni, meg úgy gondoltam hirtelen is mélyült.
Érdekesség még, hogy a kastély épülete mellett, hűs fák árnyékában, takarásában, rábukkantam egy kis temetőre is. A nevek után azonnal kiderült, egy házi kedvencek temetőjére. Úgy tudom, a Károlyi család kedvenc kutyusai közül pár ott lelt örök nyugalomra, ott kaptak méltó nyughelyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése