Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 25., csütörtök

Ahol a legjobb

2018.10.25.

Szieszta közben. Na hol? ... Naná! Hol másutt? Ahol a legjobb! Az ágyam szélén. "Munka" után édes a pihenés. És megérdemelt.
Sajnos még mindig "munka" az étkezés. És stressz! No meg az utána következő szájtisztítás. Az is stressz!
Viszont bármennyi is volt a stressz, hát nincs nyílt seb a szájában!
Ez nagy eredmény!
Az ájulás óta minden rendben. Visszatért abba az állapotba amiben előtte volt. Nem vagyok abban biztos, hogy a rosszullétei eredendően a veseelégtelenségétől vannak, nem pedig valami más a kiváltó oka. Lehet más a kiváltó ok, de azért összefüggésben vannak a veseelégtelenségével is. Sok minden lehet. Sajnos a szíve is, de lehet idegrendszeri, ... Nincs értelme találgatni. Segítség kell. Holnap felkeresem az orvosát és kérek segítséget. Ha kell akkor be is viszem, bár az nagyon nagy stressz.

2 megjegyzés:

  1. Tegnap internet nem volt estig, ma pedig áram. Azért jó, hogy csak rendeződnek a dolgok valamelyest, mindig kaptok újra időt együtt. Bármi történjék is, ez a legjobb, a lehetséges legjobb ebben a helyzetben.
    Tényleg nincs értelme találgatni, ha más lehetőség nincs, mondd el az orvosnak a tüneteket. Biztosan segít, ha egyáltalán van rá mód. A kora a legmeghatározóbb tényező, és erre nincs orvosság, az embereknél sem. Szívesen vigasztalnálak, de Te épp úgy tudsz mindent, ahogyan én.
    Maradok baráti együttérzéssel, és öleléssel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem meg a mobilom haldoklik. Olvasni még tudok rajta, de írni már nem. Vannak területek a képernyőn ahol nem érzékeli az érintést. A technika ördöge! Semmi nem tökéletes! Csak a virág. :) Megtörtént. Megbeszéltük. Hétfőn megyünk. Sajnos igaz. A kora sok mindent eldönt. Talán mindent. Baráti ölelésem!

      Törlés