Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 29., hétfő

Vérvétel (megint várunk)

2018.10.29.
Kaposvár Pegi-vet Kft állatorvosi váró

Vérvételre várunk. Röviddel a fotó elkészülte után meg is történt. Gyorsan, zökkenőmentesen.
Tegnap volt a nyolcadik hete, hogy Zsömi először volt a betegségével orvosnál. Nyolc hete volt az első vérvétel a betegsége gyanúja miatt.
56 napja küzdünk együtt az alapbetegség ellen, s még annak kísérő tüneteivel!
Zsömi ma is bizonyította, hogy egy kivételesen kemény és amellett értő, érző egyéniség. Egy hihetetlenül hatalmas lélek van benne.
A szájában lévő fekélyes seb -már csak egy, hatot sikerült kikezelni- napi két vagy háromszori tisztítása, neki azért kőkemény tortúra. Olyannyira, hogy bár egy hangja sincs közben és különösebben nem is hadakozik a beavatkozás ellen, azért ma reggel, a kezelés végén, kicseppent egy könnycsepp a szeméből. Még ezek után kapta ráadásként a vérvételt!
Mindezek dacára, amikor hazaértünk és vízzel kínáltam kaptam tőle puszit. Később meg a kosarában is.
Simogatásra nyújtotta a buksiját s viszonozta puszival.
De ugyanígy fájdalmakkal jár neki az etetés is, hisz a nyílt sebet irritálja az étel. Maga az alapbetegség ugye nem jár fájdalmakkal, de ezen kísérőtünetek, bajok kikezelése azért igen. S ő még ezek mellett is hálás s szeretetet adó.
Mostantól akkor megint várunk. Várunk az eredményre! Vajon mit mond majd?
Várunk, reménykedünk és küzdünk tovább! Ha ez az egy is elgyógyulna .... könnyebb lenne!
Ha a véreredménye sem lenne rosszabb mint a múltkori, .... az meg a csoda lenne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése