Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 21., vasárnap

Közös szülinapozás

2018.10.20.

Szülinapozás.
Zsömi szegénykém, az előző napi gondjai miatt sokat pihent. Hagytuk is pihenni. Megkapott mindent ahhoz, hogy a szükségesnél több zaklatás ne érje és nyugodt körülmények közt, zömében a kedvenc helyén pihenhessen.
Szerencsére helyrerázódott. Megeszi a napi háromszori adagját, benne is marad
és lassan visszaszerezte a kedélyét, formáját.
Merthogy az állapota tulajdonképp nem romlott, így csak találgatni lehet, hogy mi volt a kiváltó ok? Mindenesetre, biztos ami biztos alapon a három étkeztetése közül az esti adagot kicsit csökkentettük. Szerencsére már a szájsebei kezelése is gyorsabb, és ezáltal kisebb, rövidebb ideig tartó stressz. Nagyon szépen gyógyulnak, nincs értelme a fertőtlenítővel túlpezsegtetni és ezáltal túl sokáig irritálni a nyálkahártyát, meg a friss területet. Kapnak a hajdani elfertőződött sebek egy gyors áttörlést fertőtlenítővel, egy ellenőrzést és slussz! Megint kisebb a tiltakozása etetéskor, inkább csak jelképes.
Az idei közös szülinapozás azért egy kicsit visszafogottabb volt, jobbára csak a közös fotó az ünnepi tortával és egy kis babusgatás Zsöminek. Visszafogottabb, de volt! És ez a lényeg!

2 megjegyzés: