Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 15., hétfő

Őzike póz

2018.10.14.

Ezt a fekvést nevezték el a lányok őzike póznak. Amikor így teszi a mellső lábacskáit. Sűrűn használja ezt a mancstartást még hason fekvésben is.
Most azonban oldalfekvésben sikerült elcsípni.
Kimerítette a kezelés szegényt. Egészen hátul, a szájzugban ahol a fogsora véget ér le kellett alaposan kezelni, tisztítás, fertőtlenítés, két -mindkét oldalon- sebet. Minden valószínűség szerint, ez a kettő zavarja az evésben leginkább.
Hát nem volt egyszerű a beavatkozás és ez most fájt is szegénykének.
Ezek nem újak, csak eddig azt hittük, hogy eléggé elértük. Hát nem!
Sajnos szájfeszítés kellett! Megérte.
Azóta nem cuppog, mert már nem irritálja. Tiszta. S hogy ott miként érjük el napi rendszerességgel? Jó kérdés!
Valamit megint ki kell találni. Ki, mert naponta nem lehet szájfeszítést csinálni. Sem kínozni nem akarom, sem a fogait kilazítani az erőhatással. pedig kezelni kell és ellenőrizni a seb állapotát. Jó lenne, a több meglepetés már nem lenne!
Nagy szerencsénk, hogy Zsömi ennyire együttműködő. Nem akármilyen a lelke!

4 megjegyzés:

  1. Minden elismerésem a tiétek! Amit ti megtesztek a kutyusért, azt csak kevesen utánoznák úgy gondolom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönjük! Ki tudhatja? Talán csak mások nem "dicsekszenek" vele. Nem írnak blogbejegyzéseket. :) Azért titkon reménykedek, többeknek hasznos lehet ez a sok "szövegelés". Pláne azért, mert kiderült, érdemes harcolni! Jelentősen meghosszabbítható és életminőségében javítható a kedvenc élete.

      Törlés
    2. Igen. Én is gondoltam már a nem dicsekvő gazdikra, mert egy állatorvos várójában sok mindent lát és hall az ember. S aztán van amikor sikerül, de olyan is van, hogy nem lehet az életminőségükön javítani. Ti úgy érzem mindent megtesztek Zsömiért, hogy a lehető legjobban érezze magát!

      Törlés
    3. Köszönjük szépen! Igyekszünk! :)

      Törlés