Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 4., csütörtök

Semmi különös és ez már jó

2018.10.03. Deseda

Gyakorlatilag semmi plusz említésre méltó nem történt a tegnapi napon és ez már akár jónak is tekinthető.
Zsömi figyelmessége megmaradt. élénk a tekintete, figyel mindenre, viszont a fizikai aktivitása meg mintha csökkent volna.
Utóbbit azért nem tekintem jónak, mert ha eddig arról beszéltem, hogy inaktív
-márpedig az-, akkor a csökkenés nem épp megnyugtató.
Sokat pihen. Nagyon sokat! De mert nem alszik mindig, sőt kevesebbet mint eddig, azért merem mondani, hogy figyelmesebb. Meg a tekintete tisztasága miatt.

Kint sem volt aktív. Épp csak körbejárta a helyet, mondjuk füvet akart enni, de mert szálasat, hát kivételesen nem engedtem. Előtte nem sokkal evett és nem örültem volna ha kidobja. Kell a szervezetének az étel, mert szó szerint is árnyéka hajdanvolt önmagának. Most már a tíz dekáknak is jelentősége volna, csak épp annyi már mérhetetlen. Bár az időjárás kegyes volt, azért nem volt banánérlelő meleg. Fújt a szél is, bár szélárnyékban voltunk, de azért csökkentette a hőérzetet. Nem is tudtuk levenni a kiskabátot, sőt, még a takaró is elkelt.
Így sem lihegett, jele nem volt annak, hogy túlmelegedne. Szundikált a friss levegőn, a napon kisebb megszakításokkal. Jó a nap. Biztosan nem árt és talán még használhat is. Ma is megyünk. Annak külön örülök, hogy állítólag, esetleg a vasárnapot kivéve, még a jövő héten is jó, napos lesz az időnk.

2 megjegyzés:

  1. Szoktam mondani: ha nem történik semmi rossz, az már jó. Az idő is szép lesz egy darabig, ha hinni lehet az előrejelzésekben. Így hát mindketten élvezhetitek még ezt az időszakot is. Ha valami, hát a nap fénye az, ami igazán csodákra képes, embernél, állatnál egyaránt, különösen így késő ősszel.Ajándéknapok: Zsöminek Ti, nektek pedig ő.
    Kívánom ne történjen semmi rossz egy ideig legalább, legyen idő töltekezni a stresszes időszakok között.
    Szép napot kívánva, baráti öleléssel küldve gondolok Rátok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz! Az már jó! :) Igyekszünk élvezni, ma is kimegyünk. Várjuk azt a csodát. Várjuk. Szép napot Neked is! Baráti ölelésünk! :)

      Törlés