Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 17., szerda

Az álom küszöbén

2018.10.16.

Vacsora és azt követő kezelés után. Fülig betakarózva és már az álmok útjának küszöbén. Friss élmény mára nem akadt. Bár hideg nem volt, de a napsütés elmaradt. Ma nem mentünk ki.

Napi rutinokkal ment el az idő. Ezekről nem beszélek. Minek? Talán már túl sokszor is meséltem róla. Semmi rendkívüli nem történt. Sem pozitív, sem negatív.
Zsömi kicsit fáradtabb, sokat pihent ma. Kimerítik a kezelések szegényt.
Túl vagyunk a hatodik héten. A 44. napon is. Nem kevés ilyen betegen.
Nem csodálom, hogy fáradt, hogy sokat akar pihenni.
Talán jobb is, hogy ma nem cibáltam ki és ez a nap kimaradt.

Ui.: (2018.10.17.) El is feledtem mondani, de Zsöminél elkezdtem egy napi masszázst. Keveset mozog a betegsége óta, nem szeretném ha letapadna a kevéske megmaradt izom. Nem tudom, hogy ennek is betudható, vagy csak így jött ki és ma reggel jobb formában ébredt, de reggel kipattant a kosarából, nem csúszott szét a parketten sem, lent is sétált egyet, majd visszaérve a lakásba sem feküdt le hanem jött utánunk, figyelte a ténykedésünk, majd állva élvezte végig a masszázst. Jól indul ez a nap. Megyek lekopogni. Nem mintha ... vagy már igen? :)

2 megjegyzés:

  1. Remélem nincs baj, csupán semmi rendkívüli a hallgatás oka. Szép napot kívánok barátsággal!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs baj kedves Zsuzsanna! Csak kisebb gond, de az is csak velem. Tegnap sikerült kimenni Zsömivel, utána kicsit boltoztunk Melivel és ezalatt sikerült ismét úgy leharcolni a derekam, hogy amiatt megcsúsztunk az idővel s már éjjel nem írtam mg a napot. Így is éjjel egy lett mire eljutottam az ágyig. Na majd most! Nekiülök. Szép napot Neked is!

      Törlés