Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. október 26., péntek

Nincs tökéletes vil(r)ág ...

2018.10.26.

Ma voltam a doktornőnél, beszámoltam Zsömiről, s mert vasárnap túl leszünk a nyolcadik héten is, hát úgy döntött, vigyem be vérvételre, megcsinálja a laborvizsgálatot.
Hétfőn tehát orvos. Szúrás. Stressz! De túl lesz majd rajta valahogy.

Amúgy minden rendben. Majdnem. De persze az igazsághoz hozzátartozik az is, nincs olyan nap amelyik "csontnélküli". Minden nap csak majdnem ...
A maiba is csúszott be kisebb "gikszer", no de hát ugye már a bölcs szamurájok is tudták, nincs tökéletes világ! Csak tökéletes virág! Minden virág tökéletes.
"Nincs tökéletes virág, mert minden virág tökéletes." (Az utolsó szamuráj)

Csak azt sajnálom a mai napból, hogy nem vittem ki a vízhez. Nagyon szeles, borús idő volt, semmi jót nem ígért. Egyedül mentem ki, Zsömi idehaza maradt Melivel, oszt a délután közepére szép napsütése idő lett, bár a szél maradt. Viszont ha kiviszem, találtunk volna szélárnyékot. Sajnálom öreg harcos!

4 megjegyzés:

  1. Holnap is lesz nap! Ráadásul 5 fokkal melegebbet jósolnak. Biztosan élvezni fogja ő is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már igaz! Mármnt az öt fok. Csak nehogy a több eső is igaz legyen!

      Törlés
  2. Most tudtalak olvasni, a hét korábbi részében még az ez évi utolsó parádi elfoglaltságom volt, ott pedig nincs netem.
    Valóban a korra nincs orvosság, bár lenne... szomorú, de tény. Nem akarok filozofálni, ilyenkor annak nem nagyon van helye. Örülök neki, hogy még mindig ilyen "jó" állapotban köztetek van.
    Szinte nem is tudok mit mondani, ami ne lenne közhely, ezért örüljetek egymásnak minden nap ajándék együtt (nektek persze küzdelem is). Szép napokat kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Lídia! Szép napokat, heteket Neked is!

      Törlés